36 week sudah

Sy dh msuk 36 week...tp sy makin kerap kencing...sblum ni dh kerap, tp ni lg kerap even x mnum air yg byk...dan kdg rasa sengal2 dkt bwah perut.. normal ke??tulang pinggul pun sakit

5 Các câu trả lời

saya pun dh 36w3h..kerap ke tandas,tulang pelvis n tulang pinggul sakit sangat2..klu baring nk bgun jln tu jngn ckp la,skit tersa tk mmpu nk jln dh.

Sama mcm sy jugak... Semua dah stat sakit.... Due sy 24/12.... Semoga di permudahkan segala urusan kita semua nanti... Insya Allah

sama la mcm sy jgk..due 21.12

Normal. Maybe baby dah engage

normal sbb bby menekan kat bwh tu

10mo trước

terima kasih