Adakah saya hamil?

Sy dh lewat dtg period bape minggu tp simptom hamil dh ada cam lenguh cepat mgantuk jerawat pasir naik ke muka penuh..sy cuba test upt td pg..sy nmpk samar2 krn xpuashati takut bayang2 sy buka cover upt utk lihat kepastian..adakah sy hamil?

Adakah saya hamil?
8 Các câu trả lời

Akak, try tunggu seminggu dari sepatutnya akak period bulan tu.. If period akak teratur setiap bulan 28 hari InsyaAllah mungkin time tu dah boleh test lagi.. Nak test, kena test pada urine pertama..

5y trước

InsyaAllah jangan risau ye akak, sy time tu macam tu jugak.. Tapi sy test terlalu awal.. Jadi test kali kedua betul betul period lambat datang 1 minggu.. Alhamdulillah +ve.. Akak, jangan risau doa dekat Dia supaya takda apa apa..

kalau masih belum period tunggu lah 2 minggu lagi.. nanti buat test lagi inshaallah ada rezeki awak . fike positive ye sis ..

Yg dalam gambar tu evap line. Nt repeat test upt. Kalau line samar warna pink/merah inshaAllah dah ada tu

Tungu lagi. Nnt check lg.. Mcm positif tu.. ☺️

Innsyallah aamiin..terima kasih doakn sy..

Insyaallah semoga ada rezeki untuk awk..

Belum naik line lg tu

Nnt cek lg ya😊