Baby kerap gerak belah kanan..menendang pn sama...ibu2 ad pglmn cmni x?biasa boy ke girl...

Sy dh 5x scan,dia kepit 😂..jd trtny2

2 Các câu trả lời

Ikut pengalaman kiri ke kanan ni boleh jadi dua dua. Sbb saya selalu belah kiri and girl. Kawan saya selalu belah kanan and girl juga. Tapi kalau dia selalu kepit and pemalu ni mostly girl. Selalunya la tp tak semua hehe

based experience klu kepit, mostly girl. klu boy senang nmpk. klu tak sure, beli je brg unisex dlu. dh lahir beli la ikut gender. tendang2 ni dua2 boleh. sbb bby blh bpusing2.