Perlu ke ambik booster penggalak?

Sy dh 37mggu 1 hari..perlu ke ambik booster?dpt appointment 4.2.2022 ni.ada x ibu² yg dh ambik booster?🥺😔.#risau #37w1d

26 Các câu trả lời

pregnancy mom. tak digalakkan ambil. lepas bersalin boleh ambil. risau effect pd bby. kite tak tahu. misi pun bgthu better lepas bersalin ambil.

Hold dulu sis kebanyakan majoriti hold dulu. Doktor dan staff nurse kat kk tempat saya pon ckp tak dialukan sangat. Lepas bersalin boleh ambik👍🏻

ramai ambil booster ada msalah.. hrmm.. sy pn hold dulu.. tgk pengalaman mak mertua yg sihat xde masalah.. lps booster asyik demam je..

tkwajib pun booster tu..yg betul2 perlukan je amik booster.. kj pon tolak booster apatahlagi kita yg pregnant ni

Saya tarikh booster 30hb ni. Pregnant 26 minggu. Mmg plan taknak amik & dah reject dah pun.

16-36week dibolehkan.. itupon pegawai dekat ppv yg bgtaw sy mase wife dah nak dekat due..

Tak boleh ambil. Dr said only can take between 24-33 weeks of pregnancy

Tak payah ambil. Tkde keperluan pun untuk ambil booster tu

Tangguhlah dulu sis....Klau pape jd tggungjwb sdri jgk...

better jgn ambik. saya x nak ambik sbb KJ pun x ambik 😂

3y trước

Kan. Sy pun perasan vdeo kj x amik dia kata dia muda. Da tu kita disuruh amik sebab kita tua ke? 🤣