saya pernah kguguran 4x ,skrg sy merancng balik utk hamil.

sy dah lwt haid 13hari tp still -ve upt tp tnda2 nak priod mmg xda..payudra pun sakit dan ssntf nak sntuh,dah g klinik cek upt mmg ngtv..ada ke sama mslh mcm sy?

1 Trả lời

sis, nnt lps 2 weeks repeat upt. sy hr tu lewat dlm 11 hari negatif. lps tu hr lewat 17 hr period, pg klinik nk minta ubat turunkn drh. tp upt dah jd positif. sy pon pnh gugur awal kehamilan sblm ni sis. kalau ada rezeki utk sis kali ni, insyaa Allah nnt positif upt.

11mo trước

MasyaAllah terimakasi kata2 smngatnya..hrini masuk 16 hri..sy x test lg sy cukupkan sblan bru g scan..smoga ada rzki sy ..doakan ya 💕