Confuse.........

Sy dah 7 hari lewat period ,tapi upt still negative ,ade rase sakit breast ,cramp2 xde plak ,ade sape2 mcm ay x?

2 Các câu trả lời

try buat test upt lagi seminggu. amek masa dua mggu utk bdn kita detect hormon mgandung lpas embryo melekat kat rahim.

4y trước

ouh okey ,insyaAllah sy akan tnggu seminggu lagi, harap2 xperiod ameennn ,doakan sy ye ,dh 3 tahun tnggu rezeki zuriat

cek upt

4y trước

Saya lewat dua bulan, upt negative dh scan pun xde pregnant stress btl😥😥😥