28w mengandung

sy dah 28w, tadi pegi scan kat kk dokter kata kepala baby tak turun lagi 🥹sy jadi risau ade kemungkinan ke baby kepala x turun lagi dan akan tetap mcm tu.. ape petua kepala baby turun kebawah yer ? tapu uri dan air ketuban semua ok .. baby jer x pusing lagi 🥹🥹🥹

4 Các câu trả lời

Bercakap dgn baby selalu. Tunjuk kat dia laki kena naik kat atas, kepala kat bawah. Ketuk2 sikit perut dgn jari. Sy selalu buat macam tu hujung2 trimester ni

Jangan risau sis baby akan berpusing sampai 36-37w 😄 banyakkan bersujud insyaAllah 💕

insyaallah bleh turun. sy pernah dengar petua org tua2 kta kna bnyk bersujud.

baby boleh pusing smpai 36w. jgn risau