Nak bukak buku pink

Hi, sy dah 2 bulan but tak buat buku pink lagi..sy tau ni pon sbb pregnancy test.. Apa step sy kena buat ya ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

4 Các câu trả lời

Saya terus walk in ke kk...bgtau nk buat buku pink...jgn lupa bwk buku pink (kalau 2nd pregnancy) ic, sijil n kad nikah...mmg kena pergi pagi sbb procedurnya lama skit...masa menunggu lagi...kena byk bersabar ms menunggu ☺️

2y trước

InsyaAllah diorang tak halau...hehehe...lg pn buku baru ni diorng akan tetap ambil info² yg patut...