Alahan teruk

Sy dah 12 minggu....bila nak hilang alahan ni...alahan truk smpai kena bising dgn misi sbb berat turun... mommy's smua buat mcm mna bg kurang alahan nya..

15 Các câu trả lời

normal tuu.. saya smpai 5 bulan baru abis alahan mabok.. mkn buah n asam2 utk kurang kan.. tp asam2 jgn bnyk sgt ye

kadang2 tak sama tu sis..klu mcm sy 12week sy tdk alahan yg 5week,11week yg sy teruk..smpi tak ada selera mkn🥺

Biasanya kena bertahan je sampai la alahan hilang. Bukan salah sis berat turun, dah alahan kan 😅

Bertahan je sis . Macam saya dulu pun teruk juga sampai 3 bulan lebih . Berat pun turun jauh beza .

3y trước

yg sulung x teruk mcm ni...yg kedua teruk sgt alahan nya

alahan mmg berat turun punya..sabar ya