Morning sickness

Sy dah 11 w 5 d. Start alahan pd 7w, skrg berat pun dh lost 10 kg, tk boleh minum air kosong sampai kena masuk drip, nk mkn lg memilih, nk masakan mak je tp ssh sb mak sy bekerja, & sy tk duduk dgn mak ayh. Buah yg boleh mkn pun tembikai sje, epal, jmbu btu,oren,pear semua muntah balik klu mkn. Susu tk boleh minum, air yg boleh teh bunga je, stress kdg2, lapar tp tk boleh mkn. 🥲Sy try mkn gula2, asam untuk kurangkn loya pun masih pahit tekak, lg nak muntah jd nya.

1 Trả lời

cube minum air kelapa. elok utk morning sickness

2y trước

knpe pulak xboleh? boleh jela minum. xde mslh pon. doctor pon bgi je mnum air kelapa. saye pon dri 1st trim mnum air kelapa. xde mslh pon. boleh follow doctor imelda dgn rusyainie ramli. xde mslh mnum air kelapa pon. tu semua mitos je xboleh mnum air kelapa bagai2 tu.