Kne pukul dgn suami😢

Sy bkerja. JD klu meeting, mmg X jangka la siapa dduk krusi sebelah Laki ke prempuan. Klu Sy blh elak, Sy elak dduk sebelah Laki. Nk jadikan crita, meeting haritu Laki yg dduk sblah Sy. Stiap Kali meeting mmg suami nk report dr Sy. Siapa dduk sebelah Kiri Kanan dpn blakang. Dy ckp klu tipu, dy tau juga. Sy x tau motif dy apa. Sy X da masa nk curang2 Ni. Anak dah nk msuk 5. Sy fikir Allah je. Sbb bila2 Kita blh mati. Kat akhirat blm tntu slamat klu buat bnda2 yg Allah murka. JD Sy pn ckp la dkat suami meeting kalini, sblah Sy Laki. Pada mulanya dy ckp knp X pindah tmpat lain. Sy ckp Sy yg dduk dlu n meeting dah start. Lpas habis meeting Ada jamuan. JD perut Sy agak lapar. Sy pun g mkn. Meja Sy mkn smua prempuan. Tbe2 sorg Laki terselit. Tu pun bkn dduk sblah Sy. Kiri Kanan Sy prempuan. JD Si suami Sy Ni ckp knp X mklum Nak mkn lpas meeting. Salah ke Sy mkn? Dy ckp kne Minta izin klu blh X payah sbb nanti bergaul dgn laki. Sy ckp meja Sy tu smua prempuan n Laki sorg je. Tu pn dduk jauh bkn sblah Sy. Sy pn X bertegur pn dgn Laki tu. Sblm balik kje dy dah call maki hamun Sy ckp Sy tipu dy. Bertubi2 ckp Bodoh Bagai. Sy tau ap akan terjadi balik nt. JD Sy berdoa pd Allah supaya lindung Sy. Balik tu Sy calm lg. Sy xnak keruhkan keadaan. JD Sy Minta maaf n mngaku smua salah Sy. Tp dy geleng n mngelak Dari slm. JD Sy truskan dgn aktiviti Sy lpas balik kje. Mandi n solat asar. Mse nk Mandi dy ktuk toilet tny knp kau Mandi. Kau main dgn siapa dkat office? Allahu😢. Dy pkul tgkuk Sy. Sy mnjerit dlm toilet sbb mmg sakit. Jiran2 blh dgar. Mlm tu Sy ingat dah ok. Tp makin truk. Dy dpt tau yg jamuan td Ada mkn durian. Dy berang LG sbb Sy X BG tau Ada mkn durian. Sy mkn pun X banyak. Dy ckp knp X BG tau. Sy ckp, perlu bg tau ke menu yg Sy Makan? Dy ckp ye.. kau kne ckp. Mse mlm tu Sy dah ngantok. JD Sy decide utk trus tdo dr trus berbalah. Tp dy pukul Sy, heret Sy, Tarik rambut Sy, Sy jerit Minta tolong jiran2. Tp xda sorg pun yg tolong😢. Sy sgt sedih.. mlm tu Sy btul2 sakit. Dy ckp kau jerit Minta tolong buat apa?! Kau ingat jiran nk tolong kau ke?! Sy takut mengigil. Nak telefon abah dy, tp dy rampas HP sy smpai HP Sy rosak. Sy ditendang, dy tumbuk Mata Sy smpai Sy lembik X blh buat apa2. Hanya mampu menangis. Klu dy baik, baik sgt. Tp klu dtg angin dy, lg truk dr syaitan. Sy pun X tau knp MCM tu. Sy hanya berdoa.

44 Các câu trả lời

Sekali angkat tgn pada isteri, benda ni akan terus berulang. Mohon sis report polis!! Jangan sakiti diri kita untuk lelaki macam tu. Cemburu tak bertempat..bodoh punya lelaki. Kalau saya sekali kau buat aku! mmg aku angkat kaki. Kita perempuan berkerjaya bukan harap pada jantan tak guna! Haishhh gerammmm!!

12mo trước

sy dulu ex tunang pun kaki pukul.so drpd sy ambik keputusan kawen dgn die baik sy putuskan pertunangan.kalau sblm kawen da berani naik tgn apatah lagi nanti da kawen. Alhamdulillah skrg sy da kawen dgn lelaki lain anak pun da nak masuk 2.tak pernah naik tgn .syukur

Cemburu taksalah, tapi ni cemburu yang sangat sangat melampau. macam psycho pun yaa . kenapa takboleh makan durian? pelik pelik la. anak dah 5, still nak macamtu? betul kena keluar daripada zone toxic ni dah sis . please value urself la , kesian anak anak tengok daripada kecik.

Suami awk tk betul ke sis ? Kalau awk luah dlm ni tk membantu awk pun lebih baik awk fikir sendiri apa jawapan dia , rasanya dari apa yg awk duk luah ni awk dh tahu apa jawapan dia . Better fikir baik2 sebelum yang lagi teruk akan terjadi dgn anak2 makin membesar

allahu sis. besar dugaan sis. semoga bertabah. sis dah boleh fikir ke depan dah tu. sis ada income sendiri. boleh dah bwk anak anak hidup bersama. sampai bila nk kena belasah mcm tu. lps tu kena kongkong and cemburu buta mcm tu. allahu sis. kuat ya sis

Apa punya suami laa . Jelas tak bertempat la mamat tu. Geram nya. Suami dah dayus mcm ni awk bertahan ke? Bole dha kot angkat kaki g mahkamah. Terok sgt dah tu.. semua benda nk info kat dia.. kerja kot bukan mngatal. Tah pape laaa

alamak mcm cita andainya takdir ke apa tah yg syukri yahya kuat cemburu dn nk tau semua benda kena cal bagai..pastu kena pukul sampai lebam2..omg sis sy naik seram dgn laki kaki pukul..sy xtggu lama la kalau mcm ni mengigil sy..

usually lelaki ni dia cari point nk salahkn bini mereka dan akhirnya mereka yg melakukan perkara tersebut,untuk mengelak diri dia kantoi so dia spin balik la kat bini dia, sy pernah hadap jantan mcm ni

saya bukan nk mengajar sis,tapi lebih baik bertindak sekarang sebelum sis kluar berita ..skrg byk isu laki bunuh bini...sumpah saya takut...klw fikir nafkah pon,skrg ni pon sis berdikari sendiri..maaf cakap

11mo trước

I'm not okay... every day hidup dlm ketakutan bila Salah buat apa2. Skrg dy dah X pkul2, mgkin dy takut if I lodge a police report. Dy psycho diri Sy je. nk buat saya gila mungkin. Nak jadikan crita, smlm Sy pkai kreta dy. tp lipstick dlm handbag trjatuh plak dlm kreta dy. Harini dy prasan, buat VC lpastu tuduh n marah2 slama Ni pkai lipstick Nak cantik2 utk siapa. lipstick tu pun bkn la warna Merah menyala. tu warna soft orange. n function dy utk elakkan bit nmpk lebam je. bkn utk cantik2 beriya. tp dy X blh except yg I bwk lipstick dlm handbag. Tguk je la apa Jadi balik kje Nanti. bkn xnak Cari jln kluar. TP where I can go? How? who can trust me. Banyak I kne pkir. I hanya berdoa supaya Allah blh tlg.

sis dh keje ad pendapatan sendiri better kluar je Dr neraka 2... bertahan pn menyakitkan ... xkn nk tggu Smpai OKU br nk kluar Dr hdup lelaki mental g².. report polis segala²nya.. then bina hidup baru..

12mo trước

Kalau jadi OKU okay lagi. Dpt terus jadi arwah, mcm kes jururawat di perlis tu, mati sia2 sahaja sbb suami cemburu. Yg jadi mangsa anak2 kecik yg x tahu apa2 lagi.. Huhuhu kesian

sy pnah jumpa lelaki gini..kuat cemburu..smua kne bgtau..kalau x, mmg kne..lelaki mcm ni bermasalah sis..dia akn pukul2 n kmudian akn mnta maaf dan pujuk balik.. xkn berubah..sis kne take action