Luka Jahitan

Sy bersalin normal tp vacuum.. Doc x bgtahu luka sy berapa degree.. Dpd awal bersalin sy agak renyah sbb uruskan anak, warded sbb kuning, dah balek rumah, kena follow up kk.. Sekarang pantang dah 21 hari, darah nifas dah nak kering, tinggal sikit² jer.. Tapi luka jahitan belum baik.. Sy check dlm cermin, benang masih ada.. Ada x mommies yg macam sy?#pleasehelp #firstmom

5 Các câu trả lời

Maaf lain jawapan, tapi sy nak tanya since anak vacuum kan? Kat kepala anak masih ada kesan vacuum ke?

8mo trước

Masa lahir jer nampak cket, lepas 4 hari macam tuh dah x nampak sbb vacuum sedut x kuat sangat, cuma bantu tarik sambil kita push.. Dekat buku anak/pink ada tulis berapa tekanan vacuum kalau x silap.. Maaf jugak kalau jawapan sy kurang membantu.. 🙏🏼