Swasta or kerajaan

Hi. Sy baru lps buka buku pink last month. Tp utk next check up, sy susah nk dpt cuti dari company. Boleh ke kalau sy pergi check up dkt swasta dan masih bersalin di kerajaan ?

3 Các câu trả lời

bolehh. tpi ade hospital nak buku pink kk jugak. sbb buku pink tu complete berbanding kad checkup. selalu kk bgi timeslip, boleh mntk dgn nurse. tukar ke kk berhampiran office je.

2y trước

mmg ade certain company x accept time slip. boleh pg buka buku pink dkt hospital swasta. xde isu pon. tpi sblm bersalin call hospital dlu, tanya accept ke x buku swasta or kena buka buku pink kk.

sy pun bt mcm tu sekarang. minggu ke28 klinik swasta akn issue letter utk transfer prgi kk plak.

moga di permudahkan urusan puan.