Obimin vs Folic Acid

Hi. Sy baru dpt tau yg sy pregnant 6w. Kawan ada suggest utk makan obimin instead of folic acid. Mana yg lagi baik? Sbb skrg sy tgh consume folic acid

23 Các câu trả lời

Sab folic acid perlu dminum sebelum mngndung smpay 1st trimester jk😊

consume je folic acid dulu ... bila umur dah meningkat baru amik obimin

Masok 2nd trimester bru amek yg multivitamin mcm obimin..

Sy ade iberet folic,area jb klu nak bg tw,sy nk bg free

Mkn obimin. Sebab dalam obimin ada acid folic juga sis

Saya mkn obimin. .sume lgkap. .hb pun x pnh low.

Obimin.. selagi boleh terima..😅😆

Dlm obimin ad multi vitamin + folic asid.

5y trước

Nty nurse bagi bila buka buku.

Folic acid first

makan dua2 sis

5y trước

haah sis tapi sy ad dpt consult dri doctor swasta dia ckp klu obimin tu mmg ad folic acid tapi semuanya serba sedikit je .bdn kita perlukan 400mcg jdi better makan obimin dan folic acid juga 😊