Adakan saya hamil?

Hello sy baru berkhawin beberapa bulan dan sy dan suami sedang merancang punya anak cepat. Dan dlm period calender sy on my period 2/4, tapi still tak period 😅 Sy try buat pregnancy test 2/4 dan result dia 2 garis tapi 1 garis tu samar. And i was im pregnancy?! 🤔 selang 1 hari sy cuba test lagi dan sy dapat dua garis seperti gambar d bawah, dan soalan sy adakah sy sedang hamil?? Sy teda pengelaman(;#pleasehelp

Adakan saya hamil?
6 Các câu trả lời

alhamdulillah postive sis...hcg rndah lg sbb tu xterang double tu....sy test dlu pun xterang lps tu msuk 7week try test naik terang sngt😊

Congrats sis dapat hamil😍.. saya sama last period 2 April..dah cek upt masih negative...kecawa betul😭

Positive ni sis. Kalau mcm ni due sis bila ? Ada tak try kira2 hehe

2y trước

Wah baby 2023 kita sama la sis hehe jaga diri ye jangan lasak2 banyakkan bedrest 🥰

sis positif klu de 2 garis mcm nie

positif...tahniah

Tahniah sis 😍