5months of marriage

Sy baru berkahwin 5bulan. Rata2 kenalaan dan saudara mara asyik bertanya soalan yang sama walaupun setiap hari jumpa “dah lekat?” “Dah ada isi?” “Tak work hard ke?” Sampai satu masa sy rasa down. Suami selalu positifkan sy. Allah belum bagi rezeki Anak lagi walaupon kita dah cuba. Rezeki lain yg datang dulu, rezeki anak menyusul kemudian. InsyaAllah cepat atau lambat, pasti ada. Percaya pada Allah. Suami sy permanent night shift. Tak kerap bersama sebab jarang jumpa dan kalau jumpa pun sekejap. Spend time masa bersama on weekend saje. Semoga diberi kekuatan, kesabaran yg tinggi dan diberi rezeki zuriat. Amin YA RABB ?

15 Các câu trả lời

Aamiin. Buat relaks je sis. Enjoy je dengan suami. Orang lain tu buat xtau jela

Its tooo much early sabar jela. Doa baik baik

Hmm.. biar je org2 cmtu..

kita pun sama sis. hm

Abaikan sis