Bisul+nanah

hi . sy 33week frst mom, nak tnya normal ke time mengandung ni bisul tumbuh? mula2 dekat ketiak, ingtkan melecet. skli dh masak byk darah & nanah. lpstu tumbuh lg kat ketiak. pstu kat punggung. pstu kat ketiak lg. ni dkt ibu jari dh start bengkk. mcm nk tmbuh nanah bisul jugak. boleh shre tak saya tkut.. sbb darah & nanah mencurah2 bnyk sangattt

1 Trả lời

Pergi klinik. Takut ada apa2 infection lepastu bahayakan baby and mommy. who knows