kenapa rasa tak selesa bawa perut dan bby selalu mengeras shja

sy 33mggu knpa bby selalu mgersa dn tak selesa bhgian bawah perut skrng

1 Trả lời

I 34 weeks and perut memang selalu keras tapi kejap kejap. Tak silap i ni braxton hicks or practice contraction tapi versi tak sakit. Kadang tetiba macam period cramp pinggang ke kaki. Baby i memang dah otw turun ke pintu so memang tak selesa belah bawah. Duduk lama sikit pun memang auto keras and sakit belah bawah perut tu.

2y trước

Haah. Kalau cramp selalu plus sakit perut and rasa nak pi toilet, start record time. Kalau confirm real contraction, timing dia regular every 30 mins and reduce sampai 5 mins. Tu kena beware jugak