Mengantuk sangat²

sy 18 week, normal ke rasa mengantuk ja memanjang? mengantuk tu lagi teruk dari alahan first trimester. kerap rasa nak snacking, da snacking tu trus mengantuk, beraaaaaaatt sgt mata ni 🫠rasa mcm ular sawa da 🤣#firstbaby #firstmom

3 Các câu trả lời

sama la sy pun . skrg 20w pun still penat mengantuk. pdhl bru je bgun tidur . nsib baik dk umah sewa sdri n tkkerja. bleh la rehat waktu kita .

1y trước

ya tu lah. sy pun d rumah sj, x kerja. pelik mengantuk teruk mcm bekerja 🥴

normal sis,perubahan hormon. 2 baby girl sy rajin. pregnant ke 3 baby boy malas tak boleh tahan🤭🤭

1y trước

badan ok je nk buat kerja rumah tp mata tu x boleh buka 🥴 nak tutup je x kira masa. hehehe

sama la dengan sy,lepas to kuat makan pula.tidur makan tidur makan je d rma. 😂

1y trước

betul. layan kan sja laa 🤭