Ada tak ibu2 yg kena darah tinggi ketika mengandung. Bole share pengalaman ?

Sy 12w + mgandung ada HG + darah tinggi + fibroid. Bole ibu2 share pengalaman ? Tq #seriusnaktahu

2 Các câu trả lời

Org yg ada drah tinggi, lg bsar risiko dri ibu gdm. Klau terkawal mybe doc pntau 2w skli ke klinik@1minggu skli. Klau dh xterkwal, ada ibu kna 1hri skli check. Pernh dgr jugak pnglman ibu2 lain. Kakak sy dlu 38w kna beranak xboleh lbh. Trus induce. Sbb xterkwal dh hujung2 kehmilan dia.

2y trước

oo trima kasih share . smoga awk skluarga sntiasa dibawah lindungan Allah selalu Aamiin 🤲🏻

sy time buka buku pink doc detect Ada drh tngi..and terus kena makan ubat drh tngi 3x sehari

2y trước

TQ sis.. smga sis n baby sihat jugak..