Hi mommies. Ada yg pernah try susu kambing lazz tak? Berkesan ke utk elak baby kuning?

2 Các câu trả lời

saya minum susu kambing beli dekat farmasi kalau boleh minum yg ori and pastu bf lepastu saya mandikan air paip biasa and bilas air badak alhamdulillah kuning turun terus. jangan mandi air suam and jangan bg baby bukan bukan. saya campur bf dengan formula sebab saya darah o. susu saya pakai frisolac membantu juga untuk turunkan kuning.

Saya minum susu kambing lazz, tapi belum deliver baby lagi. Saya aim utk kalsium je buat masa skrg