Due 6/6. Boleh recommend tak susu formula untuk standby bawak ke hospital?

Susu untuk newborn in case terpisah dengan baby nanti#firsttimemom #newmom

2 Các câu trả lời

instead of standby FM, better standby kelengkapan & ilmu untuk harvest & simpan susu colostrum in case terpisah dengan baby. kalau tak berjaya juga, FM tu boleh beli last minute je. kalau dari awal kita dah standby FM, basically mindset kita memang dah tak nak cuba BF dari awal.

Depends on penerimaan baby. Boleh try yg mur mur dulu. Tp kalau nk bawa kena senyap2 jgn bg nurse or doctor nampak. If terpisah nurse akan suruh pump/marmet. Tp senior2 dah biasa dah bab ni bg je susu fm cuma bancuh sorok2 huhu