sedap dan bagus

Susu ni sedap.. Tapi terlalu pekat sukatannye.. (bagi saya la)..

6 Các câu trả lời

mula2 beli dulu org cakap tak bagus sbb tggi gula .. tapi alhamdulillah dr awal pregnant smpai dh dekat due ni dok minum susu ni ja . gula pn okay

2y trước

sy gdm . tp bkn punya susu ni . dietitian sy ckp susu ni ok. cuma jgn beli y berperasa . ada gula tmbahan .

minum ni baby besar .anak pertama Sya wow .besar bambam pipi dia..3.8kg

sya minum ni muntah kuat sgt wangi dia

hye mummy sye pilih perisa coklat

2y trước

hb xganggu sis, sugar content dia Sama je..cuma perasa je ditambahkan supaya ibu ade pilihan dn xrasa mual

saya pn minum jgk

Bau ikan