Susu newborn

Susu formula yang bagus untuk newborn apa ya? Ada suggestion? Misalkata kalau kita beli susu mahal sikiy, lepas beberapa bukan tukar downgrade, baby boleh terima ke? Terima kasih

14 Các câu trả lời

sy bg lactogen..kuning ank 2hri turun..dr 6.9 ke 3.1...ank pon suka minum..

2t trước

Iya.saya pun lactogen huhu, mmg turun kuning, skrg dh 10m pun masih lactogen, susu badan bkurang masa dia 8bulan

Susu dumex dupro, dari nb sampai sekarang, sesuai dengan dia

jap kenapa kena bagi formula

dutch baby 0-18 bln