susu formula

Susu formula apa terbaik untuk anak 5bulan ya. Susu makin drop pula. Enfalac a+ ke annum infant care ke atau dutch lady ye

15 Các câu trả lời

Saya nasihat kan sis trial and error. And try from the lowest price first. Kalau money is not an issue, bole la tekan Enfalac A+. Tapi jaga2, 600g cost you 70-80 ringgit and tahan xsampai 2 minggu. Tp igt, susu mahal xsemestinya sesuai dengan anak. Justeru, Cuba la yg paling murah ke yg paling mahal. Anak nih macam2 ragam.

anak sy masa lahir sy beli enfalac. mix bf fm. sebab takpandai latch atau nipple confuse. tp more to bf. masa dia 40 days dah fully bf. enfalac bagus. tp mahal 😅

4y trước

Ok ok saya baru nak cuba enfalac , beli pack kecik je , ui harga dia keras betul 😂

Saya dengar enfalac tu bagus, tapi tak pernah bagi kat baby. Harga memang mahal sangat. Macam saya, saya guna Dutch baby. Alhamdulillah, sesuai utk anak saya

Anak saya pernah minum enfalac, sbb dpt free drp hospital. Lepas je habis, terus tukar dutch baby. Alhamdulillah berak semua ok, berat pun naik cantik je.

Susu fm ni kene try n error...yg baik utk bby lain xsemestinya baik utk bby kita....yg sesuai dgn bby kita xsemestinya sesuai dgn bby lain

Kena try and terror. Lahir minum enfalac + bf. Then tukar nan pro, pun ok. Sekarang minum frisolac 🤗

4y trước

Cherrynlzs ; yeee sama, masa 2 bulan haritupun 6kg jgk, moga sihat sentiasakan 🤗

Baby sy minum enfalac-A dari new born smpai die skrg 6 bulan..recommended enfalacA🤗

4y trước

Yee dari newborn..najis colour kuning mustard

baby sy dupro je sis...mampu milik....alhamdulillah serasi......6month berat dh 8kg++

4y trước

start die 3bulan sis.....

Saya pakai susu Snow Neo Baby, first try terus ngam ngan baby

Enmum infacare But every baby not same ya