SUSU formula

Susu badan tak banyak , jadi saya banyak bagi susu fm. Takpa ke ? Kadang down juga hm

2 Các câu trả lời

Takpe. You do you. Kalau awak perlukan bantuan dalam breastfeeding journey, dapatkan proper guidance daripada lactation nurse di KK atau hospital swasta, atau private lactation counselor. Yang paling penting dapatkan physical and moral support untuk jayakan breastfeeding. Gagal sekali tak bererti kita gagal selamanya. Be strong mommy 💪