supplement

hi, supplement ape yg bagus husband & wife ye untuk dapat baby ? selain amalkan folic acid ? 🥺 terima kasihh #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #TTC

6 Các câu trả lời

Saya dgn husband makan himalaya. Tapi saya makan kapikachhu tu je. Shatavari tak makan. Husband makan kapikachhu dgn speman. Folic acid saya tak tinggal. Lepastu saya suka minum susu kurma farm fresh tu. Alhamdulillah tak sampai sebulan dah lekat. Sekarang baru nak masuk 6 weeks 🥰 Semoga menjadi asbab untuk awak pregnant jugak ya. InshaAllah.

2y trước

Sama sama. Saya doakan semoga cycle lepas ni awak dapat upt positive 🥰 aamiin

sis cuba products Himalaya. untuk suami (Speman & Kapikachhu). yang suami utk pekatkan kualiti sperm. untuk wanita (Women wellness) untuk stabilkan period dan matangkan telur. semoga bermanfaat utk puan dan suami, sama sama ikhtiar 🫶🏻

2y trước

terima kasihhh banyak banyak !!! sekarang jugak saya survey dekat shopee 🥹🥰

Trai asid folid Brand appiton sis Sye mkn tu slme 6 bulan.. husband &wife kna makan sblom tidur Insyallah 😊 Sye Amal kn tu ngn husband alhmdullah skng bby dah 33week

2y trước

ooo yeke okay okayy, saya ade jugak mkn asid folic yg brand hovid. bagi habis tu dulu laa pastu saya nak try brand tu pulak. terima kasih sis ❤️

Saya pun tengah ttc jugak..tapi sebelum ni saya pernah gugur jadi saya minum susu preggylove untuk kuatkan rahim selain makan acid folid..

2y trước

Ada..hehehe boleh tgk review dekat fb..ada page preggy love-HQ..saya minum pun sebab kawan-kawan recommend..

vitamin D sis mmg bagus tuk org yg sedang TTC. sis blh buat research kebaikan vitamin D dalam kesuburan reproductive wanita & lelaki.

2y trước

oooo yeke, baru tahu ! terima kasihhhh awak 🥰❤️

sy mkn folic asid brand ganilia dan mamariam , suami mkn asid folic brand appeton . alhamdulilah lps gugur sebulan trus lekat balik

2y trước

Hi sis , nk tanya saya baru gugur jgk kandungan baru 6 weeks mcm mna pantang and gap brpa lama ye?