Hi mommies, normal tak xboleh membuang air besar di awal kehamilan. Boleh x ambil ubat mudah lawas?

Sukar buang air awal pregnancy

3 Các câu trả lời

Sy xpernah sembelit. Nie preggy tetiba sembelit. Pastu ada org kata makan dragon fruit & yogurt. Senang membuang. Alhamdulillah lah.. Yogurt sy beli yg ada buah rm 2++ tu, sminggu makan dalam 3x. Drgon fruit pun makan 3x sminggu.

Refer doc .. kalau jenis sembelit , blh inform doc nanti dorg akan bagi ubat utk sembelit ..

thanks for suggestion 🤗