Sape tak suka makan daging..keluar baby ape ia?boy or girl?saje kongsi pengalaman lepas scan..baby

Suka2 sahaja..

7 Các câu trả lời

sy MMG suka mkn daging..tp start peggy anak no 2 ni MMG xsentuh lansung daging😅..suka msm2..masin ckit.scan Alhamdulillah baby boy..ank first baby girl..yg first tu Sy suka benda mnis..coklat & aiskrim..tiap org xsama sbb yg menentukan jantina tu melalui sperma suami. Wallahualam

Makanan nie tak dapat nak tentukan jantina sdgkan dah scan pun masih jantina lain dr yg discan🤣mcm sy baby 1st suka masam2, masin2 pedas2 baby boy..Pregnant kedua sama juga tapi baby girl..ada org suka manis baby girl tp ada juga yg dpt boy..haa gituu

samalah ,sejak hari raya korban itu hari,terus xleh bau dan makan daging 🥲🥲 Btw sy dah cek jantina, scan nampak mcm boy...hihi , dan asyik craving benda manis je

Saya scan minggu lepas baby boy..saya memang kaki makan masam² dari tau pregnant lagi..manis² jadi benci terus 😂

maksud nya macam mana ia sis...ikut suami tu?😊

11mo trước

Maksudnya jantina baby di tentukan oleh sperm. Bukan ovum😊

apa kena mengena tah. tiap org lain lain.

Jantina baby ikut suami..bukan isteri