Ibu2 pati delima brand apa yg bagus untuk naikkan hb since byk bebnor brand pati dilema skrg ni

Suggestion please

30 Các câu trả lời

sy masa hb low , pernah try pati delima gulsan tu . tk naik pun hb 😅last sy try nufiya premomma tu . Alhamdulillah naik . itu pun dekat2 bersalin bru nk try . nurse kata minum jela kalau itu yg bole naikkan hb dri hb low je

6mo trước

T sy survey jgk

dear sebaiknya minum susu calla milk perisa blueberry...Sya low hb jd cntk minum susu tu dan dia ble gawal GDM kita...setiap bgun seblm sarapan sya ambil 1 sechet..Alhamdulilah HB dan GDM sya bgus...Mainten jerrr...

6mo trước

sis susurizqi lg keras hrganya dri callaMilk better beli kat tiktok lg murah....sis ...ada voucher lg...

beli delima ori je sis .. tak pon amalkan makan kurma/kismis setiap hari . hb saya naik byk lps mkn ni kurma dgn delima . mase 2nd turun hb .. alhamdulillah 3rd dari 10 skrang da naik 11.7

6mo trước

Okay sis tq plg mudah baikk sy cuba

Dr saya tak percaya semua jenis pati delima yg dijual sbb ada campuran gula. pati delima yg sbnr rasanya ada kelat2 sedikit Dan warnanya gelap. mmg dia x bg minum yg campuran tu

6mo trước

Betul gak maybe ada pgawet nk bg tahankn

brand sihaté, saya guna alhamdulilah ad kesan sebab saya hb selalu low smpai 9 kena masuk iron ngn air. minum pati tu campur ribena sebab taktahan bau dia then makan ubat

6mo trước

Skrg top brand gak tu kn tp xpela sy try buah ori

Tak pasti lah plk jenama apa tapi kalau nk makan delima, baik makan buah dia terus, bukan jus. Amalkan mkn sayur bayam banyak sikit & buah jambu batu

6mo trước

Tq sis mujur tykn

beli delima ori, kalau leceh nak makan satu2, blend aje.. then tapis.. minum air dia.. kalau pekat, tambah air masak sikit.. buat malam, minum pagi2..

6mo trước

Oraitt sis tq setiap hari ke sis

Pati Delima g*lsan . hb drop 10.9 lepas tu ambil pati delima Alhamdulillah sekarang naik 13.5. sya ambil zincofer telan dgn air sanquick tnpa gula.

kalau taknak minum pati delima, boleh try powerjuice peel fresh yg powerveggies tu. Dr kat kk yg sarankan minum bersama ubat

6mo trước

Tiap mggu brp kali sis minum tp payah bebenor nk carik haishh nyampah

I would recommend fresh delima you beli and perah and for sure 100% fruit. Realfood the best 👍🏻 👍🏻 👍🏻

6mo trước

Yes smlm da try btenaga rs badan bpeluh bagai love this