Susu anmum materna sesuai ke awal trimester?

Suami saya suruh saya minum susu sebab alahan saya teruk . Tak boleh telan makanan langsung .. bila telan je mesti keluar balik . Lepastu mula lah perut sebu , masuk angin , rasa tk selesa ..

2 Các câu trả lời

Yes, cuba je Anmum Materna. Sy minum susu ni ada kurang² mual dan sakit kepala. Helps me a lot ❤️ Lepas tu, kalau time makan jgn terus makan banyak2. Makan sikit2 dan kunyah perlahan-lahan. Makan ringan2, tapi makan dgn kerap. Faham tak maksud sy? Kalau perut kosong tambah lagi tak selesa.

ya sesuai puan.. saya pun minum susu anmum materna juga..