Tri 1 - 2 Banyak air liur & kahak

Start dari kandungan minggu ke-9 or ke-10 camtu mulut keluar banyak air liur, even tak batuk pun ada kahak. Bila telan mesti muntah sampai susah nak cakap. Asyik kena meludah lepastu air liur banyak balik tak sampai berapa saat. Nak tidur pun susah, mesti kena letak tisu kat tepi mulut sbb akan meleleh. Sekarang kandungan dah masuk minggu ke-14, condition masih sama 😭 tidur pun tak lena asyik terjaga je. Anyone ada simptom macam ni ke? Please bagi tips macam mana nak baik dari semua ni. Morning sickness pun masih tak elok lagi, bertambah tambah penat 🥲 #firstbaby #firsttimemom

1 Trả lời

Normal tu siS 🥹

12mo trước

Saya tak de morning sickness mcm ni, tapi bg sy normal kalau dh morning sickness ni mmg pelik2 dan setiap orang berbeza