Ubat gatal2

Start 33 weeks kaki dan tgn gatal2.. Ad tak sesiapa yg tahu ubat gatal yg aman utk ibu mengandung..

Ubat gatal2
2 Các câu trả lời

Saya dari anak first masok 3rd trimester jadi mcmni, ada certain part jadi mcm sopak garam. Anak 2nd ni ingatkan takjadi, jadi jugak on ky 3rd trimester ni. Jadi bintik merah exactly mcm sis whole body & gatal. Saya just sapu allano ja hilang rasa gatal 😅

1y trước

Trima kasih sis.. Nnt sy akn cuba

Sy suggest pakai lotion badan sis. Sy suggest pakai Suu Balm body lotion. Ada cooling effect utk legakan gatal badan. Ingredients safe for pregnancy. Apa2 pun, tanya doktor dlu.

1y trước

Trima kasih sis.. Sy cba calamine lotion..