sedih?

Sptutnya period akn dtg lg 3 hri.. Tp xsgka pulak dtg period ptg td..sedih sgt,sbb ingtkn nak tggu lpas due period nak cek upt d sbbkn sblm ni tnda2 pregnant sda ada.. Pening,demam loya pn ada.. Tp period dtg awl dr tg d jgka? Ibu2 ada tips tak mcm mna spya sng lekat? Sya xda amalkn apa2 pn stkat ni..

sedih?
2 Các câu trả lời

Hi dear.. be strong. I’m going through exactly like you.. ade la tanda2 nak pregnant tapi x sangka keluar period hari nie.. sepatutnye period 16 nie. Sama macam awk. Nak buat macam mana..

5y trước

Betul.. just don’t give up. Dah berapa lama try pregnant nie?

Ade kire waktu subur tak?.. klu sy la.. mmg on time klu tak preggy.. contoh hri subur cd 15.. lpas 14 hr mmg akn period.

5y trước

Xpena test opk sis.. Sllunya apa tnda2 ksburan sis?