Positive ke tidak? Line samar²

Sptutnya 3/4 tarikh period tpi dh delay 4 hari dah.Tdi cek upt line naik samar2. Positive ke kalau mcam ni.Help me🥺 #ingintahu

Positive ke tidak? Line samar²
11 Các câu trả lời

Macam saya yg samar tu test masa delay 3 hari, lepas seminggu mcm tu saya test lagi skali alhamdulillah naik pekat.. nnti sis test semula lg seminggu tau 🥰

macam sya lah cek samar2 tapi kelmarin sya g scan Alhamdulillah nampak kantung baby 🫶🏻

1y trước

Ohh kantung berapa weeks dah sis? Bila due date?

macam saya first check samar mcm tu, lepas seminggu cek balik dah terang

1y trước

Maksud sis, dh 2mggu delay tapi tak double line ke? Tp bkn ke ni upt yg sis test tu… period teratur ke tak?

lpas beberapa kli cuba n biras suggest mkan jamu, terus mlekat..

ada cek balik hari ini kah? napak +ve jak tu sis

1y trước

kalau doube line dah hilang mungkin chemical prgnancy sis.. nak lebih tepat buat ujian darah

Try balik sis next week monday. Mybe too early

1y trước

Better jumpa obgyn to do further test. Takut hormone problem

tahniah...tggu 2 mggu lgi sis scan

1y trước

ye ke sis🤭Stiap hari sya cek upt xda pulai double line .14 hri dah delay priod

Positive masih baru lg ni

1y trước

Tp sis dh buat upt ni dpt double line kan? Dah ada repeat test upt tak? Should be makin pekat setiap 2hari. Period regular ke tak?

Kalau sy positif

1y trước

ya..sbb sya guna 2 upt skli gus..dua² smar 2 ibu🥺