BABY KUAT NANGIS

Spnjg pregnant ni kita kuat sgt emosi😆kdg bnda kecil je bole buat kita nangis, kjap2 nangis. Btul ke klu spnjg pregnant kita suka nangis nti bayi lahir pun akn jdi kuat nangis/tantrum🥹🥹#seriusnanya #ingintahu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

x sure betul ke x sis..tp mmg biasa emosi mommy preggy ni cepat sensitif..klau sy,beremosi masa pregnant,sy usap² perut ckp ngan baby,jgn emosi² same mcm sy bile kua nti..ha⁷..

tak pasti betul ke tak, tapi saya dulu pun mcm tuh, anak so far okay la. just tuh la ,apa yg kita rasa, dia dpt rasa.