Gadai emas tanpa pengetahuan suami

Sorry pertanyaan takde kena mengena dgn kehamilan mahupun anak. Tapi pernah tak ibu2 dekat sini gadai emas tanpa pengetahuan suami? Perlu tak inform suami kalau kita nak gadai emas kita?

1 Trả lời

klu emas tu mmg kita punya. sy prefer tak beritahu..tp kena pandai2 la kumpul duit utk pajak semula. kalau emas dari pemberian suami, sy akn minta izin dlu.

10mo trước

Nebes nak bgtau suami. Saya dah gadai dah. Tapi tak bgtau suami. Gadai sebab tak cukup duit bulan. Tapi kang nanti bila suami tanya kenapa gadai tak terjawab pulak kita 🤣