Egg white ke ni? Saya cd 16

Sorry mommy semua kalau geli, saya tak sure la ni egg white ke keputihan biasa sebab saya sekarang cd 16. Dalam apps expected ovulation cd 17.

Egg white ke ni? Saya cd 16
8 Các câu trả lời

Kalau hari sblum xde bd dngan suami, maka mmg EW la no. Kalau smlmnye ade bd, was2 skit sbab lebihan semen suami and EW ni sama je susah nak bandingkan. Kalau tau waktu subur maka bd je la sis

Rasanya eggwhite, tp sy tak pernah la percaya 100% dekat apps. Sy guna opk. Sampai mmg btul2 jumpa hari subur, jadi lebih senang kalau guna opk

semoga Allah permudahkan segala urusan sis and husband okay.. good luck 😉

2y trước

Terima kasih puan. Aamin

EW . bole bd dah . good luckkkk !

2y trước

Alhamdulillah hehe terima kasih

Eggwhite.. happy bd!!

2y trước

Alhamdulillah terima kasih puan

Ye eggwhite

Btul. Goodluck sis

2y trước

Terima kasih puan

yaa