40W 1D Masih belum ada tanda nak bersalin

Sorry gambar agak mengelikan Nak tanya nie keputihan biasa or mucus plug sbb hari nie saja dah banyak keluar macam nie, dia datang dengan sakit macam period pain #firstbaby #firstmom #ingintahu

40W 1D Masih belum ada tanda nak bersalin
1 Trả lời

sy keluar tanda macam ni la masa 39w4d, lepastu terus pergi hospital. dah ada bukaan 2cm, malam tu bersalin czer.

1y trước

tq mummy for the info. so saya pn dh boleh pegi hospital la mcm nie knn utk check bukaan walaupn baby gerak normal je & tak ada tanda lain