Privacy

Sorang start upload gambar pad/pantyliner, lepas tu makin byk la up gambar keputihan, lendir2, tompok darah apa semua. Malu la sikit ibu2. Org lain tgk pn geli. Klu dh keluar mcm2 benda, takpayah tanya sini. Terus jmp doc je. Sini takda professional yg akan diagnos sakit awak tu. Its super gross.

33 Các câu trả lời

Betul tu.. Sy nak bagi nurse check air kencing pun rasa mcm malu2. X faham la mcm mana benda2 kotor dr kemaluan ni, senang2 saja upload tayang bagi ramai tgk.

4y trước

betul stuju sgt sy pun tgk nk muntah 😤😤

Bole mengganggu emosi mak mak peknen yg lain. Terutama yg prnah ggur. Jadi paranoid bile npk gmbr2 mcmtu. Itsokey nak share tp berpada2 lah.

bile ditegur,kite plak kene sound...ckp depa x tahu la,first pengalaman la...tp makin dilyan makin mngada..p jela hospital

4y trước

mmg la first pengalaman tp x de ke nurse dkt kkia tu tngal no fon utk korg rujuk ke ap? sy pun first pengalaman smua rjuk nurse tmpt sy sb diaorg bg no fon ktanya klu jd pape rjuk dyowg..pelik btol

btul tu 🥴 pstu bila org komen suruh sensor kan gmbar, dia tnyaa buat apa nk sensor sbb niat mmg nk tunjuk aduiii

ikut musim. kalau tunjuk perut semua tunjuk perut. kalau tunjuk darah semua tunjuk darah. saya ok je ✌️

5y trước

Kalau dkt info ibu hamil kt fb tu musim ibu muda berebut tunjuk umo berapa anak berapa. Haha. Yg dah tua takde anak kesian je tgk.

Sy xtgok pon. Ase xbleh tgok jgn tgok. Baca n skrol laju2. Kat fb ke cmtu gk. Its simple

Hati² dgn gambar y dipost mommy, sb kta xthu, dlm ni mgkn ada lelaki yg memerhati 😎

up. dear mummies, kalau ada apa2 masalah sila terus berjumpa dgn doktor.

tu lar. sampai muntah kita dibuat nya... tngok keputihan org lain.. euwww

No komen bap menanya lge bgs lyn atau tidak d layan belakang kira