10WKS BARU BUKA BUKU?

Hello smua, dah sminggu x period bila pg klinik nurse cek kndgn dah msuk 5mnggu tpi nurse ckp kndgn masi kecil lg utk buka buku pink kna tnggu kndgn msuk 10mnggu bru bole, ada ke yg mcm sy? Kita ni dah laa first time risau pula 😅 #firstbaby

30 Các câu trả lời

Mmg mcmtu sis. Sy pun first baby, 11weeks+ baru saya pi buka buku. 5 minggu tu heartbeat pun tak clear lagi tu

sy time 6 weeks tk buka, gugur dulu. second bby 10 weeks time dh ada jntung. normal je

Sy hr tu bukak buku wk 7 tu pn sbb ade asma. Klu x kk mmg suh bukak wk 10.

ya mmg kna buka buku 10 weks ke atas sis jgn risau2 semoga bby sihat2 k

Sy g kk hritu mse 9week, nurse bg date buka bku pink 3 week later..

Saya first pregnancy 12w baru buka buku 😊

sy pun nurse bg tarikh bukk buku 10w

ye saya pon buka buku pink 10week ,,

mmg mcm tu prosedurnya

Buka buka maximum 12w