Sakit breast hilang

smlm sy g scan tp tknmpak ape2. balik je dri scan sy trus cek upt kali kedua. guna clearblue. naik terang. tp harini hilang pulak sakit breast. sblum ni mmg sakit teramat. nk sentuh pun tkboleh . risau nya saya 😔 normal ke ? sblum ni sy prnah ggur n tkpernah rasa simptom ni. lagi cuak bila dpt thu scan tknmpak ape2 n simptom breast sakit dah hilang #pleasehelp #ingintahu

Sakit breast hilang
2 Các câu trả lời

sis kandungan kali ni okay tak? sbb saya tgh merasai skrg. bru 5w. semua hilang. skait breast.. lapar. smeua dh tkde.

3mo trước

inshaa Allah turn sis pulak nnt. sis jgn risau sgt taw. jaga kandungan baik² ye..