Nak tanya

Smkom Syaa Nak tanyaa hari ni Genap 20minggu Kandungan Saya Kenpaa Yaa Belkngg pinggang bagian bawa syaa Ni sakit Nafas pun Trsaa Sesak Tak selesa sngat bilaa bawa pinggang saya ni sakit Dn Perut Trsaa yng mngeras Normal ker mcm tu #ingintahu

4 Các câu trả lời

normal. Tapi kalau sesak nafas tu semakin teruk, segerakan terus ke hospital ya.

2y trước

tak jugk truk sesk nafas kdg dlm.sehri tu 2 kli bgitu bru trsaa sesak.

Saya tanya dr haritu dia kta normal sbb baby sedang membesar

2y trước

ooo iyaa sis thanks sis legaa sikit prlu dthn saja lr.ni skit blkng.

normal. hadap je sementara ni

2y trước

Ohh normal eh. Kdg takut gak, sb sy pun tga alami benda tu. Sakit pinggang. Lenguh gila. Lps tu time subuh td, dok terasa perut mengeras, risau di buat nya. Dok usap2 perut sambil selawat, baru la ok.

sma la tengah alami..baru 18w..