ALAHAN PREGNANT

Betul ke kalau kita xda muntah2 kandungan xjadi?simptom sy mual n sakit breast…lps ipar bgtau kalau ada muntah2 kmgkinan kandungan jadi sbb sebelum sy dh ggur 5x…

4 Các câu trả lời

tak awak , stiap bdn ketahanan dia lain², stiap pregnancy tu pun ada ragam tersendiri. sy masa first pregnancy tkda alahan langsung. mcm tk pregnant pun ada. muka bersih xnaik apa². tapi yg sec pregnant sy tumbang dgn alahan😂 yg penting bnykkn bed rest. mkn bnda yg sihat supaya nutrisi n tenaga awk ckup. jgn overthinking , jga mental health kita jgk🫶🏻❤️ jgn stress² , fikir bnda baik². sbb bnda² mcm ni boleh merangsang baby

1mo trước

Alhamdulillah sbb dh bg smngat dgn saya puan..stress sbb asl jumpa je tanya pasal alahan

Tak betul. Pregnancy symptoms ni ada banyak. Tak semua orang dapat pregnancy symptoms yang sama. What you're feeling right now are one of pregnancy symptoms; morning sickness and breast soreness. Abaikan je la kata2 atau logik yang tak masuk akal. Do a lot of reading and always refer to your doctor okay😊

1mo trước

Tq….tula..ssh btl nk elak pemikiran org cmtu..asl jmpe je tanya ada muntah ke tak

sume org x sama..kawan sy ank 5 Allah bg xde alahan apa pun.mual n sakit breast tu pn salah satu tanda..mommy kena positif utk xbg stress bt masa ni.mkn asid folic n bukak buku awal sbb dah ada sejarah berulang

1mo trước

Sy xnk stress tp asal jumpa mstu tanya ada muntah tak…

wallahuualam saya anak ke 3 ni kurang xde tanda apa plak .. cuma kerap kncing loya ade la jgk tp x kerap .. lepastu kebas bahagian kaki 😂 ... insyallah kun faya kun ..

1mo trước

Sama kta puan…harap kandungan saya yg ni jd…amin