Penah beli tuk ank

Dan Penah try bg anak .tp ank xberapa suka..tp kita mak ayah minum rasa ok je..🤭✌🏻

14 Các câu trả lời

Sy penah bagi anak umur 3 bulan minum fernleaf family. Anak jd meragam. Serba x kena. X sesuai kot ya?

1mo trước

Awak, baby umur setahun ke bawah hanya boleh minum susu ibu atau susu formula. Fernleaf family bukan susu formula. Sebab tu anak meragam. Bahaya untuk usus baby. Nak cari susu formula untuk anak, baca label dulu ya mommy.