9m tak nak makan

Hi mummy anak sy berat tinggi semua atas pagar.. 9m 10kg++ seblom ni semua puree 🍠 🎃 die makan. Masuk je 9bulan tumbuh gg dua batang belah bawah da xnak makan.. gg atas pulk nak tumbuh. Jalan tak lagi. Bergedel apa semua die makan ikot mood.. nasi lemak 2 3 suap. Biskut beras die selalu makan pon da x nk.. ahhhh pening#ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

normal tuh kalau gigi nak tumbuh takda selera, tgh sakit kan. try buat yg sejuk, lembut kt dia. sup2x ka

7mo trước

xtry lagi..bg ice tube jee campuh avocado 🥑 tu pon die bawa main

Okay la tu berat baby saya 9m 6.8kg je ade tips naikkn berat tak😭

7mo trước

samaa 9bln 6.67kg je huhu