Tk suka dgn suami sendiri

Hi mom, sy pregnant 7bulan pastu sy jadi tk berapa suka la dgn suami sy sendiri 🥲 suami sy baik takde apa2 cuma entah la kenapa sy jadi geli dgn dia 😭 kadang nk tidur dia dtg dekat sy nk tidur sebelah sy jadi benci, geli gila tapi sy tahan je sy tk pernah ckp kat dia sebb takut dia terasa 😭 ada ke pembawakan budak mcmni ? Tapi bila dia takde gi keje jadi rindu plk hm #pleasehelp #ingintahu #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

alamak, saya pulak lain sis! bila pregnant ni, asyik nak melekat je dengn suami. bila suami gi kerja, time tengah hari tu mula lah saya dah emo suami tak balik kerja lagi 🤣 then, dah masuk 34weeks ni. aura tu melekat kt baby dalam perut pulak 😂😂 bila ayahnya nak gi kerja ke balik kerja ke atau tak dengar suara ayah dia, tahu tahu je. kick kiri kanan, tersenget perut nak attention ayahnya 😆 cuma tulah saya teruk kt alahan. dah 8 bulan ni pun, muntah on off & anxiety bila kt crowded 😭 jangan risau sis! kita kena kuat 😭🤲🏻 pembawakan ni, bila bersalin inshaAllah normal dah 🥹

11mo trước

sis MCM Sya jga 34 minggu

Rasa pembawakan kut. Sy pun mcm tu. Bila tgk muka husb rasa menyampah yg teramat sgt tak tahu la nk kata macam mana 😂 padahal dia takde buat apa pun. Kdg tu sampai rasa nak hempuk lagi lagi time nk tido 😂

saya pun mcm tu jgk sis.. kalau suami duduk sebelah atas katil rasa nak tendang je😂 tak tahu kenapa hahaha.. tp lps masuk bulan ke 4 preggy sy dah okk.. bawakan budak je tu. kita kena bnyk sbr and bykkn istighfar

11mo trước

Masalah sy awal2 rasa nk berkepit je dgn suami bila dah akhir2 nk beranak ni jadi benci plk kat dia 😂 berckp pun kadang2 sy tinggi suara tanpa sengaja dgn suami hm kesian plk

confirm keluar2 baby sebijik muka daddy dia.. sbb ibu sy pon Sama mcm nie masa mengandung sy dl... 😂 betul2 copy paste😂

Sy ada dgr ada org kes sama mcm sis juga. tp selalunya masa awal 1st trimester je.. sy pun xpasti sis mungkin mmg pembawakan budak

11mo trước

Masa awal pregnant sy nk berkepit je dgn husb bila dekat nk beranak ni jadi menyampah plk dgn dia 😂

ada je pembawakan gini. jgn risau. nti lps bsalin elok balik

11mo trước

Harap2 cepat2 lah hilang semua rasa ni , kesian sgt tgk muka suami happy je bila dia balik rumah tgk sy tapi sy rasa geli dgn dia 😭