Perut tak nampak lagi

Hi saya first mom pregnant 24weeks 5days dah tapi kenapa tknampak sgt perut saya 😔 kalu pkai baju ketat nampak la baby bump kalau pakai baju besor tknampak apa pun , hm sedih tgk pompuan lain perut besar comel je 😭 tapi baby ok je bila scan cuma perut sy je tk besar 😭 #seriusnanya #firstmom #firstbaby

20 Các câu trả lời

Sama la sy pun... Perut x nampak lagi baru 25 weeks.... Tp sy nak bertanya jugak... Normalkah klu kurang rasa kick baby.... Kadang2 sy pikiaq mcm2... Tlg jawab plz

1y trước

Sy Dekat 2 hari jugak slow... X mcm selalu... Xlalu makan pikiaq mcm2... Last2 masuk hari ke2... X tahan dah takot kan.. Sy p klinik jugak... Last2 dokter scan semua alhamdulillah... Baby duk dlm tu dia Santai2 ja 😂😂.... Mommy dia duk pikiaq mcm2

sma lh sis...sya punya pun dh msuk 24weeks 5 days ...perut xnmpk pun mcm dh 6 bulann...xkisah org nk ckp ape...yg penting baby sihat 🥰🥰

1y trước

Sy plk Tiap kali jumpa kawan or sedara mara ke asyik ckp perut kecik je , jumpa je terus ckp “ eh dah berapa bulan kecik je perut 😌

setiap org lain2 sis...yg pntg bby sihat...tahu2 nanti da 7 8 buln besar perut...tp kalau sy lg suka perut kecik jk...thu2 da besalin jk...

1y trước

Huhu biasalah saya first mom kan bila dah pregnant ni nak la jgk perut besar mcm org lain

Sy suka lagi perut nampak kecik takpayah beli baju baru. Tau2 dah beranak. Awal lagi tu sis. Tggu masuk trimester 3 haa

okk la tu sis asalkan baby sihat..sy ni nK jln pun perut sakit..berat jd rasa padahal baru 25 week

xpa tak nmpk lgi perut sangat janji baby sihat semua..Sya mengdung 7 bulan PON perut masih kecil

Xpe sis jnji bby kt dlm sihat..biar kecik didalam besar diluar senang teran😀

sama la sis, sy 30w pn jiran2 tnya kata preggy tp xnmpak pn🤣🤣

1y trước

Itulah serabut kat mulut org je duk tnya kenapa kecik kenapa kecik , lagi sakit org kata mesti baby ko tk cukup zat ni 😌

saya masuk 25 minggu ke atas baruu nampak benjol perut tuu kedepan

1y trước

Oh yeke, sy dah ghisau sebab org Asyik tegur perut tk nampak

saya pun dkt 25w,26w bru nampak 😂