MUCUS PLUG OR KEPUTIHAN?

Salam semua. nk tanya. ni keputihan or mucus plug? kndugn skrang 36 weeks 3 days 😊sorry pic agk kotor 🙏 #ingintahu #pleasehelp

MUCUS PLUG OR KEPUTIHAN?
5 Các câu trả lời

kalau tgk dlm google.katanya discharge bkn mucus plug..sy ada keluar jg masa 34w..dia mcm cair2 kan, panas..then beberapa hr kmudian ada bleeding..pegi hosp dan check, blum ada bkaan..so mmg btul normal dscharge...ciri2 mucus plus sticky, odourless, clear or offwhite color

macam keputihan je sis tapi boleh check dengan nurse or doctor tunjuk gambar ni. saya dari 39minggu 6hari keluar mucus plug. awal2 tu warna bercampur dengan warna coklat. sekarang 40minggu 1hari tukar warna merah pulak.

macam keputihan je sis tapi boleh check dengan nurse or doctor tunjuk gambar ni.

mc berketul2 ye..klu keputihan bkn cair ke..

sis ada sakit dah ke?