P jalan jalan

Ibu2 ada x 35 week jalan p cameron highland?? Teringin sngt2 laaa .. 🤣🤣🤣🤣

3 Các câu trả lời

Baru last week pergi cameron tapi lepas tu balik rumah kaki bengkak 2-3 hari juga sebab banyak berjalan and duduk lama dalam kereta sebab jalan jem 😂 Alhamdulillah semua okay je. Kalau takut, consult dengan doctor ya, take care and have fun 🥰

36w saya pi kuantan dari shah alam. tapi bawak buku pink and hospital bag lah. insyallah okay je

Saya pun teringin nk p cameron xpi risau sbb penang ke sna jauh jgk ha